Dagen blev annorlunda

Idag blev det en annorlunda dag, Vaknade för sent för att ta på mig ett extrapass så här i semestern som jag normalt har, Så det blev som vanligt med kaffe mitt på dagen sedan bar det i väg för mig och frugan till Haninge C då hon suktade efter en Slush i vanlig ordning, Hon passar på att vilja ha en sådan varje dag jag är hemma.
Direkt efter detta så kände jag för en mjukglass så vi åkte ner till Nynäshamn och till Kiosken nere vid stationen, Vi passade på att ta en tur runt i min hemstad och kolla läget lite här och var.
Efter en stund i bilen där nere börjar hon prata om bloggen min och ville ha en egen problemet var att hon inte ville han nån på blogg.se eller liknande utan en sådan jag har med eget domännamn och hela kittet, Så det var bara att åka hem och sätta igång.

Nu har jag även pratat med planeringen på jobbet så i morgon Tisdag den 17/7-2012 ska jag köra dubbelpass med kollega och spana efter tjuvar mellan kl 11-20 i morgon.
Det ska bli lite skoj då jag jobbar med en kollega som jag gillar väldigt mycket, Han och jag kompletterar varann oerhört bra.

Lägger upp ett par bilder från Nynäshamn som jag har tagit i dag och förra året.

Share