Eventuella förändrar i arbetet!

Det har varit mycket den sista tiden både privat och inom jobbet, Om vi börjar med privatlivet har frugan varit väldigt dålig då hon drabbades av akut bihåleinflammation där dem fick lov att gå med nål via näsan och sticka hål in i bilhålan för att kunna spola rent och släppa på det tryck som fanns i ansiktets högra del.
Nu äts det penicillin och hon börjar sakta bli frisk igen, Förutom detta har jag drabbats av det värsta tänkbara med bilen, I måndags rasade växellådan på bilen vilket medförde att jag inte kunde ta mig till jobbet och att snabbt lösa detta gick inte då det kostar en del att byta låda och framför allt köpa in en begagnad låda för att sedan byta den, Ekonomin tillåter inte mig att ordna detta just nu varför jag ställt av bilen tillsvidare så får vi se när det finns pengar att åtgärda detta.
Jag har sedan en tid funderat på hur jag ska göra när det kommer till arbete och om jag ska fortsätta arbeta med det jag sedan så många år sysslat med, Och i och med att alternativen just nu är få och jag inte alls kan komma på vad jag ska pyssla med istället så har jag bestämt mig för att fortsätta jobba med det jag gör ett tag till och därmed så är det dags för fortbildning på Ordningsvakten under hösten och i och med detta har jag börjat fundera på att lämna det civila jobbet bakom mig och söka mig till andra arbetsuppgifter och annat företag, Vad det blir är än så länge osäkert, Även jobbet på krogen är något som lider mot sitt slut då detta är den näst sista helgen jag gör på det stället jag jobbat på alla helger det senaste halvåret.
Jag får se vad som händer när det kommer till Ordningsvakts arbetet om krogen är något jag ska fortsätta med eller inte men om jag ska göra det måste jag hitta nytt ställe ganska fort.
Får jag erbjudande från ett bevakningsföretag att komma in och köra Ordningsvakts jobb åt dem lär jag nog helt lägga bort krogen och dessutom lär jag lämna mitt civila arbete helt.
Just nu hänger det mesta i luften men till nästa vecka bör jag ha fått mer besked om eventuellt nytt arbete.

Tillsvidare fortsätter allt och rulla på i vanlig ordning.

Share

Lämna en kommentar