Förändringar i arbetslivet

Får nog börja med att be om ursäkt då det var länge sedan nu jag uppdaterade denna blogg men jag vill påstå att det varit minst sagt mycket den senaste tiden sedan senaste blogginlägget.
Frugan blev väldigt sjuk i akut bihåleinflammation som pågår fortfarande fast det gått nästan en månad sedan det upptäcktes.
Hon har varit och blivit spolad och ätit penicillin i snart en månad samt ett gäng smärtstillande samt en del andra mediciner på grund av denna sjukdom.

Själv har jag haft en del funderade att göra när det kommer till mitt arbete inom säkerhetsbranschen och under den gångna månaden har jag nu fattat beslutet att fortsätta med detta yrke, Dock lämnar jag väktarjobbet helt, Krog jobbet är något jag dramatiskt drar ner på och endast kommer jobba med någon gång ibland.

Vad ska jag göra istället kanske du funderar på och jag vill ta detta tillfälle i akt att meddela att jag har varit nyfiken på en mer utmanande arbetsuppgift och då som renodlad Ordningsvakt och ta bort väktarjobbet, Jag har därför sökt mig till ett företag som har ordningsvakter i Stockholms lokaltrafik “SL” detta innebär att jag i fortsättningen nu kommer jobba i Tunnelbanan, Jag har viss erfarenhet genom åren från detta men det var väldigt länge sedan jag hade det och tiderna förändras och jag vill nu jobba i en mer utmanande miljö och det får man nog påstå att detta kommer bli.

Jag vet att du läst detta tidigare och att jag sagt att jag ska uppdatera bloggen oftare men nu har jag bestämt mig för att verkligen göra detta och därmed kommer jag kämpa för att göra minst två inlägg per vecka, Jag har till och med tänkt att eventuellt göra mindre inlägg men då kommer bloggen uppdateras dagligen.

Jag kommer jobba heltid i Tunnelbanan och dagtid mestadels, Visst får jag chansen att ta lite extra pass och då på nattetid så kommer jag givetvis inte tacka nej till detta.

Jag kommer snart göra ett inlägg om hur jag ser på ordet service och vad det betyder för mig, Detta ord har en ofantlig stor betydelse både privat och i arbetet för mig.

Share

Lämna en kommentar