Framtiden ligger framför oss

Detta inlägg tillägnar jag mig och min kärlek till Carina som jag levt ihop med i 21 år, Jag avgudar henne över allt annat och hon har stött vid min sida i svåra tider som i fantastiska tider och dem har vi delat tillsammans oavsett vad som hänt, För utan Carina så skulle mitt liv inte vara meningsfullt, Hon dök upp i mitt liv precis vid rätt tillfälle och bara det är värt allt.

Livet har varit gott mot mig så här långt med Carina vid min sida, Jag har dig som jag älskar så mycket och som ser till att jag hela tiden står stadigt på jorden och har alltid givit mig feedback på allt som jag kan tänkas uppröras över, Carina är och har varit med ledsagare genom åren.

Vi kompletterar varann väldigt bra men det kan bero bland annat på att vi har växt upp med liknande problematik som barn, Hon var ung när vi träffades men det var väl jag med, Hon var blott 15 år och jag nästan 21, Hennes far var den som reagerade starkt att hon träffat mig men lika snabbt la hennes mor en kommentar till hennes far som gjorde att han fick äta upp sina ord rörande oss.

Min far och min släkt som när dem fick träffa henne första gången kunde inget annat än att tycka mycket bra om Carina, Jag är tacksam för det och så här lång tid efter att vi träffades så är det ett bevis på att alla hade rätt. Vi kommer vandra genom livet tillsammans i vått och torrt och finnas där för varann även i framtiden och stötta varann i bra tider och i svåra tider, För det är faktiskt så att när det väl uppstår konflikter eller svårigheter i andra avseenden så har vi alltid varann.
Jag vill dela alla dagar jag har kvar med dig min älskling.

Jag minns en väldigt gammal svensk låt som jag tycker passar in i detta sammanhang och denna gamla låt text vill jag hylla kärleken mellan två personer och att man verkligen ska kämpa tillsammans när det uppstår svåra situationer.Ibland nynnar Carina på denna låt, Hör hon den sjunger hon den högt och tydligt.Share