Händer mycket nu

Förra veckan var ganska rörig men ändå händelserik, Förra måndagen var jag på internutbildning på mitt nya jobb inför jobbet i Tunnelbanan och det var en riktigt bra internutbildning som gav mycket matnyttigt inför nya jobbet,
Veckan fortsatte med att vi fick åka snabbt ner till Småland då Carinas far drabbats av en olycka och skadats allvarligt så vi åkte snabbt ner till Linköping och sjukhuset där vi träffade hennes far som hade fått en hjärnblödning av fallet han var med om och dessutom legat i respirator, Dock återhämtade han sig snabbt och kopplades bort från den snabbt.

Efter besöket på sjukhuset så fortsatte vi ner till Småland till Carinas mamma och hälsade på henne under onsdagen men vi kunde inte stanna eftersom jag måste tillbaka till jobbet så vi åkte snabbt hem igen, Fredagen gick till att prova ut nya Ordningsvakts uniformen då jag skulle jobba i Tunnelbanan under lördagen och söndagen.
Jobbet i tunnelbanan är på 11-12 timmar per dag och jag jobbar från 06:00 till 18:00 och både lördagen och söndagen bjöd på massa händelser som jag och kollegan löste på bara bra sätt och denna första helg kändes helt rätt så nu ser jag fram emot ännu en helg där.
Jag har resten av denna månad kvar på det civila jobbet i butiker innan jag helt övergår från första November och jobbar heltid och dagtid i Tunnelbanan, Jag ser fram emot detta jobb och tror att det kommer berika mitt arbetsliv mer än någonsin tidigare.
Denna vecka 17-19 Oktober är det butiksarbete som gäller och helgen som sagt åter ner i kollektivtrafiken.

Share

Lämna en kommentar