Helgen 20-23 Juli 2012

Helgen har varit både lugn och besvärlig, Besvärlig för att jag har grannar som supit i tre dagar utan avbrott, Dem lever om både kl 18,00 likväl som kl 06,00 på morgonen och alla timmarna där emellan, Jag avskyr dem jävlarna som inte har någon respekt för att man arbetar eller för sina grannar rent allmänt utan ekoismen är hägrande från dessa jävla fyllesvin.

I övrigt så bestod fredagen till att börja med av arbete på krogen och den kvällen kan sammanfattas med lugnet självt man märker att det är Stockholmsveckan på Gotland likväl som att det var helgen före lön för att inte glömma bort att oerhört mycket folk har lämnat storstan för resor, semester etc.

Lördagen bestod även den av krog jobb och det var samma den kvällen, Alldeles för lugn och båda kvällarna gick väldigt långsamt, Sånt är aldrig roligt, Söndagen kommer att bestå av jobb den med och jag börjar som vanligt 22,00 och kör till 03,30 för att därefter få komma hem och sova lite innan måndagen kommer igång på allvar är jag redan på arbetet på mitt dagjobb som består i att tillse så ingen lämnar aktuell butik med varor som inte är betalda.

Jag fortsätter att undersöka möjligheterna med att byta arbete i någon form, Vilken är långt från klart men att jag skulle lämna Krog jobbet är inte aktuellt det kommande året utan det kommer rulla på hela tiden och ännu bättre vore det om jag kom upp i minst en 12 såna jobb nätter per månad det skulle göra saker och ting bättre.

Nu har jag nyss varit till Roslagen och firat av en väldigt kär vän till mig och gammal chef som fyllde år och det är inget jag någonsin skulle hoppa över att närvara på, Han och hans familj med barnen är världens underbaraste.
All fortsatt lycka till dem och barnen deras.

Nu är det strax dags för middag och därefter är det läge att göra sig i ordning för ännu en kväll och natt med en annan av mina chefer som även han är en klippa och som jag uppskattar i alla situationer, Helt klart en genom ärlig person som man själv är och som man kan lita på i alla situationer och lägen.

Ha en fantastisk vecka nu och så ses vi här på bloggen.

Share

Lämna en kommentar