Jag online

Det slog mig att jag skaffade min första dator 1995 och satt och surfade med ett 28,8 modem och datorn var en IBM dator på 133 Mhz och den var utrustad med 16 Mb i minne, Helt sanslöst hur utvecklingen gått framåt, Dessutom betalade jag omkring 1000 kr i månaden bara för uppkopplingen mot modempoolen.

Idag 16 år senare har man lite värre saker än vad man hade då.
Idag sitter jag med ett flertal datorer både bärbara och stationära och har även satt upp en FTP server samt i hemmet finns en grym NAS Server nu med hela 6 terrabyte (6000 gig utrymme) till detta tillkommer även media spelaren Popcorn Hour.

Förutom detta har man två av Världens bästa telefoner där man har allt såsom alla mail, FB, Twitter, WP och mängder med andra appar för att alltid finnas tillgänglig oavsett om det gäller jobb eller privat.
Eftersom jag sedan 10 år äger Sveriges största webbsida / forum för programmerare under Microsoft plattform där driften är extremt viktig så har jag samarbete med ett av Sveriges mest drift säkra server hotell.
Jag har även andra online verksamheter som inte är lika stora som sidan jag pratade om ovan men även dem måste underhållas och skötas om när det kommer till uppdateringar och driften.

För mina mindre sidor på nätet använder jag mig av Webbhotellet Binero

Att jag nu dragit i gång denna blogg igen är för att jag tror mig kunna informera och belysa saker och ting i och kring min vardag både som yrkesman inom Säkerhetsbranschen och rent privat, Jag kommer utveckla denna blogg när det rör inläggen då jag ska beröra flertalet olika områden konstant för att fler ska kunna ha nytta av de inlägg jag gör.
Jag har även satt upp en Youtube kanal för att framöver favorisera saker på Youtube samt ladda upp sådant som jag filmat.
Du finner min kanal längst upp i bloggen på höger sida, Dock är inte adressen direkt till min kanal rätt än men det kommer ordnas de kommande dagarna.

Jag tackar för mig på denna blogg idag, Jag ska hinna med att jobba natt med Världens bästa kollegor och åt en mycket bra krögare som jag börjat uppskatta och tycka om allt mer, Jag uppskattar mycket alla personer som jag har runt omkring mig en kväll på detta objekt.
Ha nu en trevlig helg så återkommer jag med nya inlägg mycket snart.

Share