Ny Teknik inköpt

Hej kära besökare nu har man köpt på sig lite ny teknik
Den första saken jag faktiskt egenligen inte köpt utan mer fått eftersom jag har så underbara vänner i min omgivning
Jag har alltså nu en “RING” Door Bell en ringklocka vid dörren som styrs via wifi och mitt hemmanät.
Den är rörelseaktiverad och ger alltså notis i mobilen om någon rör sig framför dörren, Den har alltså liveview när någon rör sig i området omkring ytterdörren.
Vid tryck på ring knappen ringer det i hemmet via en extern enhet, Det ger då notis i telefonen och jag kan se live i mobilen vem som står utanför.
Det ger mig möjlighet till tvåvägskommunikation med personen utanför, Är jag inte hemma kan jag meddela att ex “Lämna paketet utanför dörren” eller vad jag nu önskar meddela.

Så här lyder produktbeskrivningen

Smart dörrklocka med kamera och wifi. Ansluts till mobil eller surfplatta (iOS och Android) och skickar en notis när någon ringer på. I mobilen eller surfplattan går det att se vem som ringer på och även prata med personen. Utrustad med mörkerseende samt en utgång för att koppla till en digital dörrklocka. Kompatibel med IFTTT för att t.ex. kunna ansluta smarta lampor som lyser upp vid ringning. Kan via betaltjänst spela in video för molnlagring i upp till 60 dagar vid upptäckt rörelse eller knapptryckning. Vidvinkel: 160°. Upplösning: Full HD (1920×1080). Drivs med uppladdningsbart batteri eller elanslutning (8-24 V AC). Levereras med batteri, laddkabel, skruv, skruvmejslar, plugg och förlängningskablar. Mått: 64x128x17 mm.

Du kan besöka denna länk för att se mer om den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den andra stora nyheten är att jag köpt in mig på en Canon kamera för filmning och fototagningar så det kommer bli mycket bilder här på bloggen.
Kameran är en hyfsad nybörjarkamera som heter Canon EOS M3 och den kommer jag få mycket nytta av framöver.Mer om den senare men här kommer ett par bilder på kameran.
Bilder tagna med kameran kommer givetvis framöver, Det är snart semester så då blir det en del bilder.

Share

Lämna en kommentar