Pride veckan på Jobbet

Den senaste veckan har jag jobbat lite extra dagar på mitt ordinarie krog jobb där har det varit full fart under de dagar Pride huserat i Stockholm och det har varit riktigt trevligt.
Vi har haft ett fin besök från Ryssland med artisten Roma Kenga där han körde för högtryck och bjöd på ett par låtar.
Cool kille måste jag erkänna.En av de DJ´s som var på plats dessa dagar var ingen mindre än Mathias Holmgren känd från Barbados och fame factory

 


han lyckades göra något jag inte tidigare sett någon Dj lyckats med på denna natt klubb, Han höll från kl 23:30 till 04:00 konstant folk kvar på dansgolvet, Folk brukar vanligtvis dansa några låtar sen går dem iväg en stund och kommer tillbaka men Mattias lyckades hålla golvet fyllt från start till nästan slut hela kvällen lång, Det märktes direkt att han spelade det folk ville höra.Stor eloge till dig Mattias för en super bra kväll och då framför allt Lördagsnatten 4/8-2012

Gay folket är riktigt trevliga och roliga många gånger, Dem har lite svårt för oss Ordningsvakter men mig har dem fått stort förtroende för och det gör  mig verkligen glad, Speciellt stamgästerna, Dem övriga har väl fortfarande lite svårt för oss Ov.
Ett tips till er, Prata med en Ordningsvakt ska ni se att vi är minst lika trevliga som ni är.

Söndagen igår blev jag inkallad i arbete trots att jag skulle ha en mysig filmkväll hemma, Jag fick besked att jag var uppsatt på jobb så jag bara hakade på och åkte in till en av Sveriges mer kända etablissemang inom krog världen.

Det blev en lugn kväll med väldigt mycket folk och sammanfattningsvis av de sex nätter i rad på krogen som jag jobbade så måste jag säga det att var trots allt sex bra kvällar och nätter på jobbet.

Hemfärden i bilen igår blev inte lika lugn när jag fick se en bil framför mig som vinglade kraftigt och uppträde väldigt underligt, Ringde Polisens ledningscentral “LKC” och meddelande att denna bil bör stoppas och kollas vilket skede.
Polis tacksamma för hjälpen, Jag fortsatte därefter min hemfärd för att äntligen få lite sömn, Och lite blev det ! 2 1/2 timme närmare bestämt, Hantverkarna ringde på dörren på morgonkvisten, Så det blev till att kliva upp och dra på morgonkaffet.

Önskar er alla läsare av min blogg en trevlig vecka, Jag återkommer snart med ett nytt inlägg.

Share

Lämna en kommentar