Senaste veckan

Sedan förra helgen har det inte hänt allt för mycket utan det mesta har sett likadant ut som det brukar, Förra helgen bestod i jobb på krogen som vanligt numera, och för att sammanfatta den helgen så var det bland det lugnaste jag varit med om, Det märktes att folk inte varit i storstan under sommaren, Frågan är vart allt folk egentligen har varit under sommaren.

Under veckan som gått har jag och Carina besökt Södertälje och bidragit med vår hjälp till hennes brors familj, Vi hjälpte dem att städa lite och det var himla kul dessutom när dem kom hem och såg vad vi gjort var deras miner obetalbara, Dem fick sig en chock som kanske kommer sitta i lång tid framöver, Kul var det och dessutom har jag försökt att bidra med att få i gång vissa av deras datorer dock utan större framgång, Allt tyder på att deras processor i en av datorerna är helt slut och det är inte mycket att göra åt det är en bärbar som har många år på nacken och inget man lägger ner pengar på för att byta ut viss del av hårdvaran.

Vi har åkt lite av skyttel trafik ditt men jag har även hunnit med lite av dagjobbet och kört på lite olika butiker runt i länet och det har även här varit dåligt med tjuvar, Det är bra att folk betalar för sig när dem går in i butiken annars har man inget där att göra.

Nu är det ny helg och krog jobbet kallar en tillbaka till den miljön vilket igår (Fredag 17/8-2012) ganska mycket folk, Det märktes att folk är tillbaka från semestrar o dyl, Det var lite så tjafsigt men inga större incidenter, Dock är det saker som stör mig rörande mitt arbete i den miljön som får mig att fundera på detta krog jobb och dess fortsatta existens.

(Återkommer rörande det i ett enskilt inlägg inom kort)

Dagens krog jobb blir lugnare men hopas att det ändå kommer mycket folk, När denna helg är över går jag in i en vecka där jag lägger in högväxeln på jobb fronten, Måste jobba mycket nu för att dra in lite extra pengar så hela veckan är planerad att jobba civilt och leta tjuvar för jag tror att även där kommer det komma igång och bli som vanligt, Ett antal tagningar varje dag.

Jag börjar dock tveka på att fortsätta med denna blogg och tar mig en funderare på om jag ska ha kvar den, Känns inte som den uppfyller något som helst syfte.
Och det är inte det enda jag tänker på just nu men nog om detta ha en fortsatt trevlig helg och en bra vecka till er som läser detta.

Share

Lämna en kommentar