Tillbaka på allvar

Hej och välkommen !
Jag lovande för lite drygt ett år sedan att jag skulle bli aktiv igen men livet ville annorlunda men jag gör nu ett nytt försök då det finns mer tid och möjligheterna är större att jag kan göra denna blogg aktiv igen.
Jag kommer fortfarande hålla detta högt som lågt i inläggen och jag kommer fortsätta att kritisera och berömma.
Jag passade på att uppdatera denna webbsida rejält också nu innan jag gjorde detta inlägg.
Nu är det sommar och jag kommer att börja med att försöka uppdatera bloggen 2 gånger i veckan om det finns något att posta men är du gammal besökare som följt denna blogg så är du välkommen att nu hänga med för nu ska denna blogg få leva igen.

Är du ny besökare är du hjärtligt välkommen tillbaka.

Jag byte arbete i April 2016 och sitter nu som operatör vilket är helt bra jobb efter att ha varit ute på gator och torg med mera under de 29 år jag lagt på detta yrke.
Visst längtar jag tillbaka till ordningshållningen som Ordningsvakt emellanåt men inget är hugget i sten att jag är här för att stanna där jag jobbar nu och har så gjort i snart 2,5 år.

Vi närmar oss också valet 2018 som är den 9 september och ska jag gissa så tror jag att SD kommer att bli ännu större och det är troligtvis på det samhällsklimat som råder och har gjort sedan terrordådet på Drottninggatan i Stockholm.

Jag kommer strax lägga upp lite fakta om de 4 år vår nuvarande statsminister Stefan Löven suttit och vad det har inneburit i rena siffror.

Välkommen ska du vara till denna blogg.

Share

Lämna en kommentar