Tillbaka till verkligheten

Då har det blivit en ny månad igen och vi är nu inne i Augusti, Funderar du som mig på vad som hände med det svenska vädret under Juni och Juli, Maj var en riktig sommarmånad men sen hände något som fick Sveriges befolkning att rusa till resesajterna på internet för att komma över riktig sommar, Visst vi har haft sommar men mer än vanlig sommar för någon högsommar har vi inte haft, Jag har varit mer ledig i sommar än tidigare år, Dock har jag jobbat men i betydligt mindre omfattning under Juli.
Jag har dock inte haft många dagar av sammanhängande ledighet men det gör mig inte alltför mycket för jag är en sådan där som behöver jobba för att dra in pengar för annars skulle det inte fungera, Dock måste jag öka på med arbete då jag nu måste börja köpa in den nya Uniformen som gäller för Ordningsvakter från och med den 1 December i år.
Jag kommer utöka och ta åt mig så mycket pass med extra jobb som det bara går och så mycket min kropp och hälsa klarar av, Jag behöver verkligen pengarna, Jag måste även fortsätta betala av massa utgifter som jag kan påverka för att minimera utgiftsmängden per månad.
Med en hyra som gått från 6300 till 7772 på två månader gör det extra angeläget att jobba mer, Dessutom ska vår hyra upp ytterligare upp 1500 kr vilket gör att inom några månader kommer hyran ligga på 9272.
Jag har inga problem alls med att jobba ännu mer under en begränsad period eftersom det företag jag jobbar på för krogjobbet ger mig all glädje här i livet jag behöver bortsett från vad min älskling ger mig.

Hon ger mig den styrka och motivation jag behöver för att många gånger få i väg mig, Jag erkänner att ibland känns det tungt att ge sig i väg på kvällar och helger för att jobba.
Dock är mina kollegor utan omsvep den bästa man kan önska sig förutom när det planeras in vissa som jag kan ha lite mindre förtroende för och där jag gärna skulle hellre vara hemma än på jobbet.

Bortsett från nattjobb så har jag mitt dagjobb som består av att förebygga och beivra tillgrepp och snatterier samt stölder i butiker runt om i länet, Det är ett jobb jag verkligen trivs med men där är det inte kollegorna som gör glädjen då jag ytterst sällan jobbar med kollega utan det är ensamarbete som gäller, Där känner jag att det väger över att leta mig ett mer Ordningsvakts arbete på dagtid och syssla enbart med Ordningsvakts jobb och ta bort denna civila del men det är svårt då jag gillar företaget, alla anställda och chefer som är helt fantastiska i alla avseenden även dem.
Nu är man tillbaka i verkligheten vilket innebär mycket jobb både dag och natt under samma dygn, Men att tankarna flyger i väg att söka sig nytt arbete kan jag inte förneka även fast jag fortfarande älskar mitt jobb så känns det som om det skulle vara kul att göra nåt annat, Varför inte köra budbil eller annan form av arbete där man arbetar genom att köra bil, Men jag får se vad som händer framöver.
Just nu kommer fokus läggas på att jobba in pengar och det så mycket som möjligt.

Share

Lämna en kommentar