Ullared

Fredagen den 6/7-2018 åkte vi ner i vanlig ordning till Ullared för lite shopping, Resan gick i vanlig ordning bra och vi anlände kl 08:30 till butiken, Vi slog denna gång både antal timmar i butiken som vi är inne men även priset på det inhandlade varorna.
Vi tillbringade 10 timmar i butiken och handlade till en kostnad av 7600 kr, Denna gång åkte vi inte hem direkt då vi hade resesällskap med oss så vi hade även en stuga som vi övernattade i.
Denna vistelse var det lite mer än normalt med kunder än vad det brukar vara när vi är nere i Ullared.

Resan hem gick lika bra som ner och trafiken var glesare även den än vad det brukar vara under semestertider, Skönt och inga olyckor på vägen heller.

Jag har sedan en tid en drönare och det är en DJI SPARK med handkontroll som jävlas lite med mig, Jag vet att det är min samsung telefon som är orsaken till det men vad felet består av vet jag inte och det som händer är att jag tappar anslutningen vid varje flygning.
Jag ska undersöka detta närmare och i och med att jag har en god vän som är proffs på DJI produkter så ska han få ta sig en titt på detta.

Semestern fortsätter men det blir som det verkar inga mer speciella saker att göra då sommaren inte började så bra då jag fick ett växellådshaveri på bilen samt en drivknut som pajade vilket blev en dyr historia, Den nya systemkameran som jag köpte var inte billig den heller vilket gjorde att stora delar av semesterkassan gick förlorad på grund av dessa händelser.
Riktigt tråkigt att allt detta hände med bilen precis innan semestern, Vi får hoppas att jag får behålla semesterkassan nästa år så vi kan ha en bra semester och inte som nu tillbringa den mestadels hemma.
Ha en fortsatt fin sommar

Share

Lämna en kommentar