Utflykter & Resmål

Under denna sommar bestämde jag och Carina att vi inte skulle resa bort och ha en riktig semester utan att vi skulle hålla oss hemma och endast åka på småutflykter under sommaren till diverse ställen, Sysselsätta oss så fort jag var lite fri från arbete.
Vi bestämde detta då vi ville satsa mer på att rensa upp bland våra utgifter men även köpa oss lite “Bra att ha saker”  Vi började med att slutbetala vår bil och rensa upp bland lite småkrediter och annat som vi kände att dessa utgifter måste bort, Vinsten blir mer att leva på per månad, Dock valde vi även att införskaffa oss sådant som vi tyckte att vi behövde till hemmet, Därför investerade vi i en ny soffa från Ikea som heter “Ektorp Hörnsoffa”  Vi skaffade även in oss på en grym kaffemaskin som gör diverse Latte, Espresso, Marabou chocklad dryck, Chai te etc. Vi skaffade lite andra småsaker som vi behövde hemma från bland annat Ikea samt andra ställen.
Utflykterna som jag nämnde ovan har varit varierande, Vi har varit både inom Stockholm som utanför länet och dessa utflykter har faktiskt varit lite småroliga många gånger. Vi kommer nog ge oss ut i landet under nästa sommar då jag redan nu ska börja planera de platser och den semester vi ska ha kommande år.
Fast jag begärde semester och allt så har jag även där inte kunnat undvika att jobba hela sommaren fast i mindre omfattning på dagtid, Helgerna har jag fortsatt jobba på som jag gjorde innan sommaren kom.
Jag har på senare tid börjat fundera på att införskaffa mig sådant som är lite dyrare saker som tex en ordentlig båt, En annan grej jag jag funderar på att införskaffa är en Camp-let.
Eftersom jag gillar att tälta kan detta öka på den glädjen lite extra, Så en sådan kommer jag starkt fundera på att skaffa framöver.
Nedan presenteras lite bilder av varierande slag.

Nu är det sista helgen i Juli och sommaren har inte direkt varit nån riktig sommar som det känns som, Och vi kan så här efter att juni och Juli nu är avklarade att det var nog tur att vi inte satsade på en sommarsemester i Sverige i år, Vi tar det nästa år helt klart, Övertygad om att nästa sommar blir bättre än denna.

Share